Esse Zoom

Esse Zoom is een ontwikkeling van in totaal circa 550 woningen in sfeervolle woonbuurten. Finishing Touch is de laatste woonbuurt in Essezoom. De woonbuurt wordt ruimtelijker opgezet en met een grote verscheidenheid aan woningtypes ingericht, waardoor er voor iedereen een woning te vinden is die past. De woningen zijn fraai afgewerkt met mooie details en hebben een gezellige oud-hollandse stijl.

Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel ligt aan de rand van het stedelijk gebied Rotterdam, tussen de omliggende dorpen en het polderlandschap. Een rijke en groene omgeving, met Rotterdam en Gouda binnen handbereik. Nieuwerkerk aan den IJssel is onderdeel van de gemeente Zuidplas, waartoe ook Moordrecht, Zevenhuizen en Moerkapelle behoren. Een gebied dat van oorsprong landbouwgebied is, maar ondertussen polderrijk woongebied is geworden.

Bereikbaarheid

Met de A20 op korte afstand kun je gemakkelijk afslaan naar de A12 richting Utrecht, de A4 richting Amsterdam en de A16 richting Dordrecht. De omliggende plaatsen als Capelle aan den IJssel en Zevenhuizen bereik je snel door het netwerk van N-wegen. Ook met de fiets kun je vanuit Essezoom alle kanten op. De winkels, scholen, sportvoorzieningen en recreatie is allemaal in de directe omgeving te vinden. Lopend of met de fiets kun je gemakkelijk naar de winkels in Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Ook met het openbaar vervoer is Nieuwerkerk goed te bereiken. Via metrolijn C vanaf metrostation De Terp bent u binnen een 20 minuten in centrum Rotterdam.