De goednieuwsbrief is verstuurd
Er is goed nieuws! Afgelopen vrijdag zijn de goednieuwsbrieven verstuurd aan onze kopers. Inmiddels zijn alle opschortende voorwaarden verlopen en de feestelijke start bouw staat gepland in maart 2023.

Er zijn nog enkele energie neutrale woningen te koop. Wil jij met de aankoop van een energie neutrale woning alvast voorbereid zijn op de toekomst? Vraag dan bij onze projectmakelaar naar de beschikbare woningen.

Wonen in Finishing Touch: Compleet, slim en duurzaam

De woningen in Finishing Touch zijn – zoals je mag verwachten – compleet én duurzaam. Zo zijn alle woningen standaard voorzien van een complete badkamer en toilet en ontvang je van ons een keukencheque .

Alle woningen in Finishing Touch zijn energieneutraal. Kort gezegd betekent dit een hoog duurzaamheidsniveau, geen gasaansluiting én lage energielasten voor de toekomstige bewoners. Zo worden de woningen voorzien standaard voorzien van een bodemwarmtepomp, mechanische ventilatie, vloerverwarming, zonnepanelen, triple beglazing en wordt de gebouwschil hoogwaardig geïsoleerd.

Door het toepassen van al deze duurzame maatregelen bespaar je maandelijks op je energielasten. De gasaansluiting komt immers te vervallen en een groot deel van de elektriciteit wordt opgewekt door de zonnepanelen. Met de aankoop van een woning in Finishing Touch ben je dus voorbereid op een duurzame toekomst!

Met vriendelijke groet,

Het verkoopteam van Finishing Touch